"Два Майдани - це технології, зло, горе": Добкін цинічно принизив українців і заявив, що не бачить нації

Колишній народний депутат України Михайло Добкін знову вразив громадськість своїми висловлюваннями. На цей раз він назвав Революцію Гідності злом і горем і заявив, що не бачить нації в Україні сьогодні. Про це він розповів в інтерв'ю скандальному журналісту Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи був Майдан 2014 проривом, Добкін відреагував дуже цинічно. Він назвав Революцію Гідності злом і горем і образив українців.

"Два Майдани – це технології, що це зло, це горе. Це те, що нас відкинуло на багато років назад. Коли намагаються прикрити якимись фразами типу "демократія", "свобода", "народження нації"... Ніяка нація не народилася. Я не бачу нації сьогодні. Не ображайся. От не бачу. Це все штучні наративи, які нам намагаються прищепити", - сказав екс-депутат.

За словами Добкіна, він зовсім не бачить народження нації після подій Евромайдана в 2014 році. "Я не бачу "гідності" у людей. Я бачу, що ті, хто активну участь брав в Майдані на стороні Майдану і в 2004-му, і в 2014 році, – це страх самому собі зізнатися, що "я мудак, я не так зробив. Я був козел і повний ідіот, мене обдурили. Я йшов течією", - сказав Добкін.

Відзначимо, що колишній нардеп згадав про Миколу Азарова і назвав його найкращим прем'єром. "Я вважаю, він був найкращим прем'єр-міністром. Нудним, занудним, який любив Київ більше, ніж всі інші регіони. Я йому це сказав в обличчя: "Микола Янович, ви в своєму Києві потонете", - розповів Добкін про Азарова.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...