Два міста під загрозою: Арестович назвав нові цілі РФ на Південному напрямку

Російські окупанти планують новий наступ, під загрозою можуть опинитися кілька міст України, заявив радник глави офісу президента Олексій Арестович. "Російські війська концентруються на виході з Криму. Можуть піти як на Мелітополь, так і на Херсон. Подивимося, де вони будуть посилюватися", - сказав він у інтерв'ю Марку Фейгіну, передають Патріоти України.

Співрозмовник уточнив, що на Херсонському напрямку російські окупанти завершують формування наступального угруповання.

"На Херсонському напрямку вони завершують формування наступального угруповання. Їх завдання - це Кривий Ріг. Можливо, Миколаїв", - сказав він. За словами радника голови ОП. Завдання ще одного угруповання РФ - як мінімум зупинити просування ЗСУ в районі траси Миколаїв-Херсон.

"Це Посад-Покровськ, а це їх дуже хвилює, тому що звідси вже видніється Херсон. Там вони планують тримати оборону. Крім того, їх дуже хвилюють наші плацдарми, розташовані біля берега р.Інгулець. Вони хочуть це окупувати. Загалом, вони збираються боротися. На правій стороні сконцентровано десь 15 БТГ, на лівій — 4-6 БТГ, є ще одне угруповання південніше. В цілому на театрі бойових дій-близько 30 БТГ", - додав Арестович.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...