Два "придурки" з оточення президента: Москаль поділився своєю версією, хто вигадав "держпереворот"

Історію про так званий "державний переворот 1 грудня" вигадав лідер "Слуг народу" Давид Арахамія разом зі своїм бізнес-партнером Юрієм Сидоренком, який перебуває в розшуку США. А загалом історія з "держпереворотом" є "фейком від початку до кінця". Про це заявив генерал міліції, колишній голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль в ефірі телеканалу "Україна24", передають Патріоти України.

"Все це організував Арахамія, який розказує, що через декілька днів СБУ дасть якісь там великі результати. Він, начебто, призначений "смотрящим" за поліграфкомбінатом "Україна" від "Слуг народу". І є другий "смотрящий", такий-собі Сидоренко, який живе у Дубаї і перебуває у федеральному розшуку США. Визрів у них такий план – Сидоренко, мочить своїх конкурентів, а Арахамія з цього видає плюс державного "перевороту" для Зеленського", – заявив Москаль.

Загалом історію з "держпереворотом" колишній голова Закарпатської ОДА назвав "фейком від початку до кінця". "У ФСБ Російської Федерації такого оперативного працівника, як Лаптєв немає. Ну, можливо, десь в архіві двірником може бути. Це все абсолютний фейк", – додав Москаль.

Нагадаємо, 27 листопада президент Володимир Зеленський на пресконференції заявив про підготовку "державного перевороту" на 1 грудня. Пізніше журналіст "Радіо Свобода" Крістофер Міллер опублікував аудіозапис, начебто на підставі якого президент зробив свою заявку. На ньому фігурували три "відставних міліціонери" і "агент ФСБ" у Криму.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...