Два раба вже замало - інфляція: Казанський розповів про новий "перл" російської пропаганди (відео)

У соціальних мережах звернули увагу на заяву одного з російських найманців ОРДЛО, який в ході інтерв'ю зробив заяву про "рабів і рабовласників в складі ЗСУ". На висловлювання звернув увагу український журналіст і блогер Денис Казанський, який є одним з представників України в Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

На своїй сторінці в соціальній мережі Twitter він опублікував фрагмент відео, на якому російський найманець розповів про допит полоненого українського військового з Дніпропетровщини, який нібито відправився воювати на Донбас заради отримання в своє розпорядження "п'яти рабів". Казанський зазначив, що пропаганда російських засобів масової інформації підкорює нові глибини, при цьому все ще знаходяться ті, хто вірить в подібні фейки росЗМІ.

"Российская пропаганда покоряет новые глубины. А ведь кто-то же верит и в такую х***", - зазначив Казанський.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...