"Два рожка дають і ставлять позаду кулеметників": Окупант поскаржився дружині на заградзагони в армії РФ. Перехоплення

Серед російських військових практикується застосування загороджувальних загонів, створених для зменшення кількості втікачів з поля бою. Якщо солдат РФ намагається рушити назад, його можуть розстріляти. Про це російський окупант розповів своїй дружині телефоном. Головне управління розвідки України оприлюднило аудіоперехоплення, передають Патріоти України.

Російський військовий розповів, що з боку командувачів РФ застосовуються загороджувальні загони. "Ззаду стоять кулеметники – якщо зрушити назад, вони розстріляють", – розповідає росіянин у телефонній розмові. Крім того, він поскаржився і на погане харчування у зоні бойових дій.

"Один сухар на вісім жерти, нах*й", – повідомив окупант. Він розповів, що багато військових буквально "божеволіють і влаштовують бунти". "Я, грубо кажучи, якщо впоперек горла встане, я розстріляю, нах*й, свого ж. Пох*й, нехай мене посадять на 7 років", – заявляє він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...