Дві пляшки води і крупа з жуками: У мережі показали "щедрий" продуктовий набір від окупантів для мешканців захоплених територій

Російська армія створила гуманітарну катастрофу в тимчасово окупованих населених пунктах України. Тепер під виглядом так званої "допомоги" загарбники роздають людям зіпсовані продукти, передають Патріоти України.

При цьому навіть такі продукти окупанти роздають не всім. Про це йдеться в маріупольськомуTelegram-каналі. У місті Волноваха Донецької області російські окупанти роздавали місцевим жителям крупу, в якій повзають жуки. При цьому кількість навіть такої їжі вкрай обмежена.

Зокрема, у знищеному путінською армією Маріуполі людям на місяць видають 3 літри води, 5 банок консерви, пачку крупи, чаю, кілька свічок та сірники.

Примітно, що так звану "гуманітарку" видають не всім. Окупанти самостійно визначають категорії населення, яким "не дозволяється" допомога. При цьому роботи в окупованих містах практично немає.

"Гуманітарку дають далеко не всім. Отримати безкоштовні продукти можуть тільки люди з уразливих категорій населення. Решті не можна, при тому, що роботи ні в Маріуполі, ні у Волновасі толком немає", – йдеться в повідомленні.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...