Дві ракети, кожна вагою в тонну, врізалися в лівий борт: З’явились подробиці знищення крейсера "Москва" українськими "Нептунами"

Українське командування знищило величезний військовий корабель "Москва", використовуючи безпілотники, щоб відвернути його системи захисту, і завдавши ударів надводними ракетами. Видання MailOne опублікувало статтю, в якій експерти захопилися геніальним ходом українського командування, передають Патріоти України.

Раптова атака сталася, коли крейсер "Москва" знаходився в 60 милях на південь від Одеси. Команда корабля відстежувала помилкові цілі - турецькі безпілотники TB2, не підозрюючи, що пара протикорабельних ракет Neptune R360 українського Виробництва прямувала в їх бік.

Дві ракети, кожна вагою в тонну, врізалися в лівий борт 611-футової "Москви", сильно розгойдавши її та викликавши катастрофічний вибух і сильні пожежі. Західні представники заявили, що ця операція продемонструвала здатність України завдавати ударів по росіянах в районах, де вони вважали себе невразливими. І відкинули заяви Росії про те, що на борту "Москви" була просто пожежа, яка призвела до вибуху великої кількості боєприпасів.

Нагадаємо, 13 квітня в акваторії Чорного моря у російський ракетний крейсер "Москва" влучили українські крилаті ракети "Нептун". За даними українського військового командування, в результаті корабель отримав пошкодження, загорівся, згодом перевернувся і потонув.

У Міноборони РФ стверджували, що на кораблі сталася детонація боєприпасів, а потонув він при буксируванні. "Москва" - російський гвардійський ракетний крейсер. Входив до складу 30-ї дивізії надводних кораблів Чорноморського флоту ВМФ Росії. Побудований свого часу на суднобудівному заводі в Миколаєві, спочатку отримав назву "Слава", пізніше був перейменований в "Москва". 24 лютого 2022 року під час російського вторгнення в Україну брав участь у захопленні острова Зміїний. Саме цей крейсер був посланий українським прикордонником в усім відомому напрямку.

Відбити партнера у Росії? Макрон закликав Європу оновити економічні зв’язки з Китаєм

понеділок, 6 травень 2024, 8:56

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що європейським країнам потрібно оновити економічні зв’язки з Китаєм. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. За словами французького лідера, Європа хоче більше взаємності в економічних зв’язках з К...

Росіяни дуже добре готуються": Берлінська назвала чотири фактори, які ослабили Україну

понеділок, 6 травень 2024, 8:49

Провали в мобілізації, затримка з постачанням зброї від США, нарощування військово-промислового комплексу (ВПК) Росії на противагу недостатньому нарощенню виробництва зброї та снарядів в Україні зробили нашу країну ослабеною. Таку думку висловила керів...