"Двійники Путіна існують": Фахівці назвали єдину ознаку, за якою їх можна розпізнати

Після візиту російського диктатора Володимира Путіна до тимчасово окупованих Криму та Маріуполя у публічному просторі знову піднялися розмови про можливих двійників глави Кремля. Тим часом фахівці назвали ознаку, за якою можна розрізнити двійників Путіна - форма їхніх вух. Про це йдеться у статті Business Insider, передають Патріоти України.

Зазначається, що під час появи на публіці диктатора РФ можна помітити, як часто у нього "змінюється" форма вух. У матеріалі зазначають, що, на думку фахівців, двійникам глави Кремля могли зробити операції, щоб вони були максимально схожими на нього. Але форма вух видає двійників.

Також у виданні нагадали, що раніше користувачі мережі Twitter теж помітили незвичність у формі вух особи, схожої на Путіна, яка відвідала окуповані Крим і Маріуполь. Користувачі знайшли і порівняли фотографії Путіна 2006, 2018 років та сучасні, звертаючи увагу на форму мочок вух.

Експерт із комп’ютерного зору з Університету Саутгемптона та провідний дослідник у галузі розпізнавання вух Марк Ніксон прокоментував для ВВС припущення користувачів соцмереж про "різні вуха Путіна". Він наголошує, що форма вуха не змінюється з віком. "З віком ваше вухо не змінюється – воно просто збільшується, але пропорції залишаються незмінними", – сказав Марк Ніксон.

У Business Insider також наголосили, що така ознака, як форма вух людей, десятиліттями використовувалася як судовий доказ.

"Від 1950-х років криміналісти використовували вимірювання вух для ідентифікації підозрюваних у злочинах, і в епоху алгоритму Wired повідомляв, що вуха, визначені програмним забезпеченням, могли бути більш унікальним ідентифікатором, ніж відбитки пальців", – йдеться у статті.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...