"Двійники точно є": Фейгін заявив, що Путіна перетворили на напівреальну фігуру

Навряд чи російського диктатора Володимира Путіна не існує фізично. Втім, у нього точно є оперативні дублери, які виконують свої функції на публіці. Як розповів виданню Оbozrevatel російський правозахисник Марк Фейгін, президент України Володимир Зеленський майстерно потролив Путіна, засумнівавшись у його існуванні. Однак немає підтвердженої інформації про те, що диктатора вже немає серед живих, передають Патріоти України.

"Навіть якщо припустити, що Путіна як такого немає, засобом перевірки не є поява його публічного аватара. Як визначити – двійник це чи ні? Але я не дотримуюсь теорії про те, що є двійники Путіна, які замінюють його публічно. Я вважаю, що двійники точно є, але вони, як і в радянській практиці, відіграють роль оперативного дублера, коли треба зійти з трапу літака, зробити протокольну зйомку в різних місцях на тлі якихось об'єктів, посидіти в машині. Але голос, мімічні риси та все решта – їх не повториш", - сказав Фейгін.

На його переконання, тролінг Зеленського був доречним, адже й у Кремлі вдаються до цієї тактики, називаючи українського лідера нацистом. "Я все-таки думаю, що публічний Путін – це той самий Путін, який був десять і двадцять років тому. Там, де він говорить, де він із кимось спілкується. Але речі, які відбуваються з Путіним, дивні. І всі ці чутки про те, що, можливо, Путін не живий, пов'язані з тим, що він повністю ізольований. Путіна переведено у розряд фантома – свідомо самим Путіним та його оточенням", - додав Фейгін.

За його словами, чутки про смерть Путіна існуватимуть постійно, а їхній вплив навіть посилюватиметься. Це пов'язано з тим, що диктатор сидить у бункері й усе робить через конференц-зв'язок. "Тому навіщо дивуватися з того, що такі чутки можуть мати під собою переконливий ґрунт. Бо немає реального Путіна. Він як напіввіртуальна фігура", - додав правозахисник.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...