Двоє людей загинули, ще один постраждалий у важкому стані: На Херсонщині авто підірвалося на ворожій міні

У понеділок, 15 серпня, в селі Геройське на тимчасово окупованій частині Херсонщини на міні підірвався автомобіль. Загинула вчителька початкових класів Геройського ліцею Ольга Шевченко. Її син, Тарас Шевченко, отримав травми та опіки тіла, передають Патріоти України.

Про цеповідомив голова Чулаківської громади Олександр Мусієнко у Facebook-групі Чулаківської сільської територіальної громади. У коментарях жителі Геройського уточнили, що загинув також водій цього авто Володимир Щербина.

"Сьогодні сталася страшна біда в селі Геройське, на міні підірвався автомобіль і загинула вчитель початкових класів Геройського ліцею Шевченко Ольга Миколаївна. Її син, Шевченко Тарас Вікторович, отримав великі травми та опіки тіла. Щиро співчуваю, від усієї громади, доньці Ольги Миколаївни, старості Геройського старостату Чулаківської громади Войтик-Миронюк Любов Олександрівні", – написав Олександр Мусієнко.

"Співчуття рідним, але сьогодні загинув і Щербина Володимир Михайлович. ... На машині сьогодні загинули Шевченко О. М. та Щербина В. М. Вічна пам'ять загиблим Геройчанам", – написали користувачі групи у коментарях до посту.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...