Двоє намагалися втекти пішки: Українські військові влаштували "феєрверк" із авто з окупантами (відео)

Розвідники ЗСУ показали, як спрацювали по купці російських окупантів, що "патрулювала" місцевість десь на сході України. Бійці завдали точкових ударів по позиції та авто із загарбниками, і лише кільком із них вдалося втекти від вогню. Яскравий "феєрверк" захисники зняли на камеру з висоти. Відео поширилося в мережі, повідомляють Патріоти України.

Так, вислідкувавши ворожу позицію, бійці скинули по ній перший снаряд, який розірвався поблизу групи з чотирьох загарбників. Отямившись від удару, ті стали розбігатися в різні сторони: один окупант сховався в лісі, а троє чимдуж побігли до авто. Ще один їхній товариш, який у момент "бавовни" перебував по інший бік дороги, побіг вслід за першим.

Як тільки ж троє путінських вояк всілися в свій Z-мобіль, захисники завдали по ньому прицільного удару. Внаслідок потужного вибуху авто з окупантами загорілося. Один загарбник зміг розбити скло й намагався вилізти з палаючого автомобіля, але невідомо, чи вдалося йому вижити.

Зауважимо, що на кадри потрапила робота легендарної бойової групи К2 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи. Окупантів разом із їхнім Z-мобілем воїни "демілітаризували" на східному напрямку фронту.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...