Двоє жителів Харківщини служили "міліціонерами" в окупантів (фото)

Слідчі заочно оголосили підозру 37-річному чоловікові та 32-річній жінці, які працювали на російських окупантів у Харківській області. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі, передають Патріоти України.

Як установило слідство, 37-річний мешканець села Стрілеча на Харківщині добровільно погодився працювати на окупантів у червні цього року.

Представники Росії запропонували йому посаду "тимчасово виконуючого обов'язки дільничого офіцера" у так званому "територіальному органі міліції села Козача Лопань". Колаборант погодився. Також працювати на окупантів стала 37-річна жінка.

"Свої обов'язки у псевдоправоохоронному органі чоловік виконував на території села Стрілеча. Ще одна прибічниця окупантів — 32-річна жінка — також погодилась обійняти посаду "т.в.о дільничного інспектора" фейкової міліції у селі Стрілеча", — розповіли в прокуратурі.

Підозру чоловікові та жінці сформували за ч. 7 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...