"Двопалатна підтримка": Зеленський видав черговий ляп

Президент України Володимир Зеленський похвалився підтримкою Демократичної і Республіканської партій США, назвавши її замість двопартійної «двопалатною». На ляп звернула увагу народний депутат від партії «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, передають Патріоти України.

Глава держави повідомив, що нашу країну «намагалися втягнути у внутрішні справи» Сполучених Штатів Америки, однак це не вдалося зробити. У зв’язку з цим Зеленський зазначив, що «Україна гідно пройшла цей шлях і, незважаючи ні на що, зберегла незмінну, двопалатну підтримку США».

«Слуги, напишіть хтось записку, щоб там передали в Феофанію. Бо це вже не смішно. Україні важливо зберегти двопартійну підтримку США. Двопалатну теж, але це вже республіканці і демократи забезпечать, як буде двопартійна підтримка. Передайте це відразу в дві палати в Феофанії. Дякую, дуже дякую», – прокоментувала Геращенко помилку президента.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...