Росія завдала потужних ударів: У Києві та області вранці пролунали вибухи, є постраждалий (фото, відео)

5 червня близько 6 ранку в Києві пролунало кілька вибухів. Попередньо повідомлялося й про подібні звуки обстрілів у області. Про це повідомили у застосунку "єТривога", інформацію також підтверджують місцеві жителі, передають Патріоти України.

Мер міста Віталій Кличко підтвердив Кілька вибухів в Дарницькому та Дніпровському районах. "Друзі! Кілька вибухів в Дарницькому та Дніпровському районах столиці. Служби вже працюють на місці. Більш детальна інформація - згодом", - написав міський голова Києва.

Також очільник міста Бровари Ігор Сапожко в телеграмі написав про вибухи в сусідніх громадах. Близько 6 ранку ворог здійснив обстріл територій в безпосередній близькості до нашої громади. Станом на зараз інформації щодо руйнувань у Броварській громаді немає.

Закликаємо зберігати спокій та залишатися в безпечних місцях", - пише Ігор Сапожко. Мер Броварів додає: "Після прильотів у столиці відчувається запах чадного диму у повітрі. Закрийте вікна і утримайтесь від прогулянок на вулиці".

Станом на 8 ранку Віталій Кличко повідомляє, що нині одна людина постраждала від російських авіаударів. Її госпіталізували.

"На цю мить жертв у результаті ракетних ударів по об’єктах інфраструктури немає. Одну постраждалу особу госпіталізували. Служби ще працюють на місцях, що зазнали атаки", - додав мер.

У Київські обласній військовий адміністрації пізніше повідомили, що 5 червня зранку над Обухівським районом силами ППО було збито ворожу ракету. Попередньо - жертв та руйнацій немає. Інформація уточнюється.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

"У Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...