"Диявол носить Prada": Як російський чиновник блюрить у мережі фото із логотипами відомих брендів

Голова Дмитрівського міського округу Московської області Ілля Поночовний блюрить у соціальних мережах фото із логотипами брендових компаній, щоб росіяни не дізналися про його захмарні доходи. Про це пише телеграм-канал Mash, передають Патріоти України.

Зокрема, пропагандисти повідомляють, що чиновник заблюрив на фотографіях із дня пам'яті Сталінградської битви логотип Prada на своєму пуховику. Після цього вони переглянули його профіль у соціальних мережах і знайшли ще декілька подібних фактів.

"Щоразу чиновник позує в пуховику Prada за 340к. рублів (172 015 грн) і кросах Off-White за 45к. рублів (13 500 грн). Але логотип італійського бренду з'являється, то зникає за допомогою магії Фотошопа"Ю - йдеться у повідомленні пабліка.

Окрім того, журналісти вказали на цікавий інцидент. Нещодавно російський посадовець написав: "Наші військові – наш захист".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...