Дикі волання зі стріляниною: Кадирівські тіктокери показали, як воюють з "бандерівськими" кущами (відео 18+)

Тікток-війська Кадирова знову зафільмували свій "героїзм". Після нерівних боїв з порожніми будівлями, світлофорами і гаражами цього разу тіктокери героїчно розправилися з українськими кущами. Відео запеклого бою з лісосмугою вони виклали в иережі, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як кілька "кадирівців" йдуть дорогою. Зненацька кущі "відкрили" по них вогонь. "Кадирівці" миттєво зреагували і заходилися у відповідь розправлятися з українськими хащами. Кілька тікток-воїнів розстріляли з автоматів зелені насадження, викрикуючи з переляку "ахмат сила".

Виглядав бій, як завжди, кумедно, оскільки жоден з "кадирівців" під час обстрілу не намагався сховатися, чи впасти на землю, як це має бути під час реального бою, ну і несамовите волання було трохи зайвим. В результаті боротьби з розшалілими і навіженими "кадирівцями" українські кущі вистояли.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...