Дико кричала і намагалась бити: У Чернівцях неадекватна жінка напала на мера під час сесії міськради (відео)

У Чернівцях місцева мешканка намагалась вдарити міського голову Романа Клічука під час сесії міськради, при цьому вона голосно лаялась у бік посадовця і депутатів, передають Патріоти України.

Інцидент стався сьогодні на продовженні чергової сесії міськради, коли депутати обговорювали одне з питань порядку денного.

Жінка раптово вибігла із дверей сесійної зали до президії, за якою сидів мер Клічук та секретарка міськради Марина Кирилюк. Вона нерозбірливо галасувала російською мовою, поводилась неадекватно, махаючи перед Клічуком стосом папірців. На відео присутня ненормативна лексика

Через дивну поведінку чернівчанки Клічуку довелося кілька разів від’їжджати від президії, щоб вона не зачепила його. Тим часом секретарка міськради зателефонувала до поліції й повідомила про цю ситуацію.

Кілька депутатів міськради, сидячи за своїми місцями, намагались розпитати жінку, чому вона прийшла до сесійної зали і чого вимагає. Проте жодної конкретної відповіді вона не дала.

Через хвилину до сесійної зали увійшов представник Нацполіції, який вивів жінку з приміщення мерії. Після цього Клічук попросив вибачення у присутніх за цю ситуацію. За словами посадовця, він не зрозумів, чому жінка прийшла до міськради і чого вона вимагала.

"Я взагалі не зрозумів чесно, що ця жінка хоче", – сказав міський голова, додавши, що у неї є психічні розлади. Після цього Клічук оголосив перерву в роботі сесії на 10 хвилин.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, правоохоронці зареєстрували цю подію в Єдиному обліку заяв та повідомлень. Надалі поліцейські вивчатимуть цю ситуацію, а про прийняте щодо жінки рішення обіцяють повідомити ЗМІ.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...