Диктатор поспішає: Путін оголосив про повне захоплення Бахмута. Обіцяє всім нагороди за свій рашистський "Сталінград"

Москва поспішає з оголошенням великої перемоги, поки їх "пабєдоносниє войска" не почали тікати з "нікаму нєнужних руін"

Міноборони Росії заявило про нібито повне захоплення Бахмута. Путін привітав найманців приватної військової компанії «Вагнер» та анонсував державні нагороди. Про це пише російське пропагандистське агентство ТАСС. «На бахмутському тактичному напрямку внаслідок наступальних дій штурмових загонів «Вагнер» за підтримки артилерії та авіації Південного угруповання військ завершено звільнення міста Бахмута», – заявило російське міноборони.

Згодом на цю заяву відреагував російський диктатор Володимир Путін.

«Володимир Путін вітає штурмові загони «Вагнер», а також усіх військовослужбовців підрозділів збройних сил РФ, які надавали їм необхідну підтримку та прикриття флангів, із завершенням операції зі звільнення Бахмута», - повідомила пресслужба Кремля.

Крім того, диктатор анонсував державні нагороди для всіх причетних окупантів.

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...