Диктатор в істериці: Лукашенко заявив, що Казахстан віддати не можна і згадав про США і Україну

Олександр Лукашенко на тлі протестів і відправки "миротворчої місії" ОДКБ заявив, що "Казахстан віддати не можна" - швидше за все, кажучи про країни заходу. Про це самопроголошений президент Білорусі заявив сьогодні на нараді, передають Патріоти України.

“Ми розуміємо прекрасно, що Казахстан віддати не можна. Навіть наші журналісти прямо сказали - ну, не можна його віддати і все. Тому що це буде такий подарунок, як Україна для Америки і НАТО. Тому я хочу, щоб ви зрозуміли правильно, чому прийнято рішення про введення Білоруссю миротворчих сил", — заявив Лукашенко.

Він також повідомив, що попросив президента Росії Володимира Путіна надати літаки для перекидання техніки. "Йде перекидання військ зараз туди ешелонами з Москви, і наші хлопці будуть з Мінська вилітати, наша рота миротворча", - сказав самопроголошений президент.

Раніше три з п'яти країн Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ) заявили про намір відправити свої сили в Казахстан в рамках "миротворчої місії". Вранці в четвер стало відомо, що силовики з Росії вже прибули в країну. Режим Білорусі також заявив про намір направити в країну контингент.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...