Диктатора з Північної Кореї запідозрили в неладному: Кім Чен Ин сильно схуд, а ЗМІ заговорили про двійника (фото)

На знімках видно, що Північнокорейський лідер змінився.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин здивував своєю появою на публіці. Глава КНДР сильно схуд, що було помітно на зустрічі з представниками різних молодіжних організацій на святкуванні Дня молоді в Північній Кореї, інформують Патріоти України. Він був одягнений у білу вільну куртку, завдяки якій можна помітити його обвислу шкіру, пише Daily Mail. Ширилися чутки про те, що Кім схуд через хворобу, проте вони не підтвердилися.

Північнокорейський лідер пройшовся перед трибуною, яка була заповнена сотнями школярів, які плакали й аплодували йому. У відповідь Кім махав рукою й усміхався.

У мережі припускали, що диктатору наклали спеціальний бандаж для шлунка, щоб зменшити кількість споживання їжі. Незабаром держава видала наказ, що будь-які плітки про зміни в зовнішності їхнього лідера будуть каратися. Але це не завадило північнокорейцям пліткувати про вагу Кіма.

Кім зустрівся з молодими північнокорейцями.

Нещодавно в мережі виникли нові домисли про зміну в зовнішності Кім Чен Ина. Блогер Денис Казанський поставив запитання на своїй сторінці в Twitter, чи є в країні теорія про двійників Кіма.

Кім Чен Ин на Дні молоді.

Як виглядав Кім Чен Ин до схуднення.


Як виглядав Кім Чен Ин до схуднення.


Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...