"Диктатори добре не закінчують": Політик із США спрогнозував кінець для Путіна - Китай не врятує

Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт російського диктатора Володимира Путіна. Попри те, що ордер не означає, що Путін потрапить до в'язниці, "диктатори добре не закінчують". Про це заявив громадський та політичний діяч із США, депутат від округу Рок у штаті Вісконсин Юрій Рашкін, повідомляє "24 канал", передають Патріоти України.

Він зазначив, що війну проти України не є вигідною для Путіна. Саме він може закінчити це в будь-який момент, але диктатор постійно продовжує, каже Рашкін.

"Продовження війни за допомогою Китаю тільки погіршить ситуацію для Росії. Тому що війна закінчиться, а санкції – ні. І голова Путіна має бути частиною цих санкцій", – пояснив політик.

Він додав, що Путін вже давно не є лідером серед світових політиків. "Коли рік тому розпочалася велика війна, було очевидно, що підписувати договір про мир буде не Путін. Тому що людина в такій ситуації і світ, який намагався домовитися, а отримав ось таке, не буде вести з ним перемовини. Йому не можна довіряти", – додав Рашкін.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...