Диктатори люблять ювілеї: Каспаров назвав дату, коли Путін оголосить перемогу у війні проти України

Президент РФ Володимир Путін може оголосити про перемогу над Україною на свій ювілей - 7 жовтня. Саме в цей день російському диктатору виповниться 70 років. Таку думку висловив російський опозиціонер Гарі Каспаров в інтерв'ю Оресту Сохару. Він зазначив, що диктатори люблять ювілеї і всякі "визначні" дати, передають Патріоти України.

"Я майже упевнений, що до 7 жовтня, до путінського ювілею – диктатори дуже люблять ювілеї, от йому буде 70 років, я думаю що під цю дату заплановано оголошення перемоги", – сказав Каспаров. Опозиціонер зазначив, що в Кремлі розуміють – виграти війну вони не можуть.

"Гадаю, що там заволодів певний здоровий глузд, що виграти війну в тому обсязі, в якому вони планували, не вдається, значить, потрібно зафіксувати територіальні придбання, окопатися і вести переговори з позиції сили, як вважає Путін", – пояснив Каспаров.

Події останніх кількох днів, коли Україна з допомогою американських систем залпового вогню домоглась певних успіхів, загальмувавши наступ РФ, викликали паніку в окупантів, адже все йде не так, як вони планували, зазначив Каспаров. Тому найближчі кілька тижнів стануть визначальними, а звільнення Херсона може стати поворотною точкою війни, наголосив російський опозиціонер.

Ролики в ТікТок і не тільки: Москва проводить інформаційну операцію проти України під назвою "Ухилянт" - ГУР Міноборони

вівторок, 16 квітень 2024, 12:51

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї дезінформації – зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві. Про це йдеться у зая...

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...