"Динамика положительная": Путін нахабно відповів на заяви про "захоплення" Соледара

Кремлівський диктатор Володимир Путін похвалився "позитивною динамікою" війни проти України, заявивши про "взяття" Соледара. Він стверджує, що ситуація розвивається за планом російського військового командування, передають Патріоти України.

"Сподіваюся, що наші бійці ще не раз порадують нас своїми результатами бойової роботи", – сказав глава держави-агресорки в новому інтерв'ю пропагандисту Павлу Зарубіну. Запис розмови показало російське телебачення.

Ведучий програми запитав, якою Путін бачить ситуацію зі "спеціальною військовою операцією". "От новини із Соледара надходять... Як загалом оцінюєте динаміку?" – поставив запитання Зарубін.

Російський президент без зволікання відповів, що "динаміка позитивна". "Усе розвивається в рамках плану міністерства оборони та генерального штабу", – сказав диктатор.

Нагадаємо: МО РФ офіційно прозвітувало про "взяття під контроль" населеного пункту Соледар Донецької області ще 13 січня. Українські офіційні особи заявляють, що бої з окупантами й оборона Соледара продовжуються.

У зведенні Генерального штабу ЗС України повідомляється, що за 14 січня захисники нашої країни відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Макіївка, Білогорівка Луганської області та Верхньокам'янське, Спірне, Білогорівка, Сіль, Соледар, Бахмут, Кліщіївка, Новобахмутівка, Красногорівка, Водяне, Майорськ, Мар'їнка Донецької області.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...