Директор "Нафтогазу" Вітренко заявив, що буде судитися, щоб йому виплатили премію за перемогу над "Газпромом"

Юрій Вітренко

Виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко буде судитися, щоб йому виплатили премію за перемогу НАК у Стокгольмському арбітражі над російською компанією "Газпром". Про це він заявив в ефірі програми "Зворотний відлік" від 13 лютого на телеканалі "UA: Перший", передають Патріоти України.

Відповідний позов він подав до Печерського суду Києва. При цьому топменеджер компанії наголосив, що рішення арбітражу – це "перемога всієї країни над Росією".

"Я вимагаю виконання "Нафтогазом" зобов'язань за трудовим договором – виплати зарплати. Ця премія – це частина зарплати за українським законодавством, вона прописана в моєму трудовому договорі і тому мала бути автоматично виплачена 30 грудня", – заявив він.

"Я сподіваюся, що Печерський суд не буде "найсправедливішим судом у світі", як це раніше було, а рішення [суду] буде справедливим, ніхто туди телефонувати не буде", – сказав він. Вітренко також розповів, що пропонував політичному керівництву країни поділити премії всіх співробітників порівну між усіма українцями, але "не отримав відповіді".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...