"Директор парламенту": Виключена зі "слуг" нардепка розповіла, як Богдан топтав гідність членів президентської фракції у Верховній Раді

Виключена із фракції "Слуга народу" нардепка Анна Скороход вважає, що викликати депутатів на "килим", чим займався колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан, не нормально. Про це депутатка розповіла в програмі "Рандеву" з Яніною Соколовою, зазначають Патріоти України.

"Я сподіваюсь, що при ньому (при Єрмаку – ред.) не буде такого тиску і такого "безпрєдєла", який був при Богдані.

Я не вважаю нормальним, щоб депутатів викликали "на килим" і розповідали, що вони не так голосують або як вони мають голосувати", - зазначила Скороход.

Окрім того, додала депутатка, Богдан чинив особистий тиск на неї та її родину. З якою метою він це робив вона не розуміє.

До нового очільника ОПУ Єрмака Скороход ставиться більш прихильно. Хоча і стверджує, що не може "нічого сказати поганого чи хорошого, бо ми всі бачимо, що він вів політику зовнішню зі сторони президента".

Саме чинний керівник Офісу проводив співбесіду із Скороход перед тим, як вона стала кандидатом від "Слуги народу" на парламентських виборах.


"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...