"Дискредитують владу": У РФ силовики взялися за депутатів із Санкт-Петербургу, які закликали думу звинуватити Путіна у держзраді

Семеро депутатів ради муніципального утворення Смольнинське у Санкт-Петербурзі, які закликали звинуватити главу Кремля Володимира Путіна у державній зраді, викликали до поліції. Про це у п’ятницю, 9 вересня, повідомила Медіазона, передають Патріоти України.

Звернення петербурзьких депутатів до держдуми РФ стосувалося провального вторгнення в Україну. У його тексті йшлося про те, що під час розпочатої Путіним війни знищуються «боєздатні підрозділи» російської армії, гинуть «молоді працездатні» громадяни і страждає економіка.

Крім того, довжина кордону з країнами НАТО через агресію РФ збільшилася більш ніж удвічі, а Україна отримує все більше новітніх озброєнь, хоча однією з оголошених цілей так званої «спецоперації» була її «демілітаризація».

«У зв’язку з цим просимо вас як депутатів державної думи виступити з пропозицією про висунення звинувачення у держзраді проти президента РФ для звільнення його з посади», — йдеться у зверненні.

За словами одного з мундепів Дмитра Палюги, за це на нього та колег збираються скласти протоколи про нібито вчинення «дій, спрямованих на дискредитацію влади».

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...