Дискредитувати Залужного будь-якою ціною: Безугла "затикає рота" вже і Банковій

Нардепка Мар’яна Безугла після критики головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного взялася критикувати у Facebook радника Банкової Михайла Подоляка.

У відповідь на слова Подоляка про план України на 2024 рік, Безугла заявила, що радник не володіє подібною інформацією, адже у нього «немає допуску».

Крім того, Безугла закликала повернути радником в Офіс президента блогера Олексія Арестовича, якого було звільнено з посади радника на початку 2023 року.

«Верніть Олексія Арестовича, він хоч Залужного рекомендував», – написала Безугла.

Нардепка Безугла відреагувала на слова радника Офісу президента Подоляка

Нагадаємо, радник Банкової нещодавно прокоментував висловлювання народної депутатки Мар'яни Безуглої про те, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нібито має бути усунений з посади. Подоляк заявив, що твердження нардепки є її «особистою думкою, а не позицією Офісу президента чи особисто Володимира Зеленського» та запевнив, що план на 2024 рік в України є.

«Безумовно, план на 2024 рік існує. Про це говорить і президент, і сам пан Залужний. Корективи, які треба вносити, зброя, яка нам потрібна на цьому етапі, технологічний ривок, про який говорить пан Залужний – це все зрозуміло. З урахуванням знову ж таки бюджету, який прийнятий і підписаний президентом і чітко фіксує, що ми будемо робити з точки зору матеріальних ресурсів для ефективного проведення війни», – сказав Подоляк.

Радник Офісу президента наголосив, що парламентарі не можуть ініціювати відставки військових і не залучені до структурування військової вертикалі в Україні.

Раніше народна депутатка від партії влади «Слуга народу» Мар'яна Безугла заявила, нібито військове керівництво не надало жодного плану на 2024 рік і пропозицій для зміни системи Збройних сил України. Безугла протягом тривалого часу публічно критикувала головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та заявила, що він має піти у відставку.

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...