"Дитяча мрія про діда на палиці здійснилася": ЗСУ ліквідували топ-офіцера російських зв'язківців (фото)

Українські воїни продовжують впевнено знищувати "другої армії світу". Цього разу стало відомо, що ЗСУ ліквідували російського майора Олега Горбенка, який обіймав високу посаду в одному з батальйонів, передають Патріоти України.

Як повідомив офіцер ЗСУ, блогер Анатолій Штефан "Штірліц", окупанта "прикопали по-тихому", адже про ліквідацію окупанта стало відомо з пропагандистських плакатів. "Начальника штабу 674 окремого батальйону зв'язку майора Олега Горбенка за традицією прикопали по-тихому. Дитяча мрія про діда на палиці здійснилася", - прокоментував "Штірліц".

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...