Дитина у важкому стані: У новорічну ніч 13-річний хлопчик на Херсонщині двічі потрапив під обстріл окупантів (фото)

У Херсоні 13-річний Ярослав двічі потрапив під обстріли окупантів РФ у новорічні свята. Зараз за життя дитини продовжують боротися лікарі. Про це повідомив голова ОВА Ярослав Янушевич, передають Патріоти України.

Він розповів, що за лічені години до Нового Року, 31 грудня, росіяни атакували Наддніпрянське, що поблизу Херсона. У той момент братик і сестричка поверталися додому і потрапили під кулі росіян.

"Хлопчика у важкому стані госпіталізували до лікарні, де лікарі буквально витягли його з того світу. 1 січня, перші хвилини Нового Року, – російська армія атакує Херсонську обласну дитячу клінічну лікарню. У цей момент 13-річний Ярослав перебував у реанімаційному відділенні. У палаті, в якій лежала дитина у вкрай важкому стані, вибило вікна", - пише посадовець.

Хлопчика зараз евакуювали до Миколаєва, де в ці хвилини за його життя продовжують боротися лікарі.

"Через кривавий “руський мир” дитина, яка в ці свята мала радісно розпаковувати подарунки та загадувати бажання, зустріла Новий рік на операційному столі під ворожими обстрілами. Що цим нелюдам зробив 13-річний хлопчик, що вони двічі намагались його вбити. Немає таких слів, щоб описати ненависть та огиду до росіян, які віддали та виконали цей злочинний наказ. Сидіти вам на лаві трибуналу та горіти в пеклі", - підсумував він.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...