Дитину можуть забрати: Росіянина заарештували через... антивоєнний малюнок його дочки

У Тульській області заарештували 53-річного Олексія Москальова. Його звинуватили в "дискредитації" армії РФ через антивоєнний малюнок дочки. Вона намалювала жінку, яка стояла біля прапора України і загороджувала дитину від ракет, що летіли з боку Росії. Про це розповіла "Дождю" муніципальний депутат Ольга Подольська, передають Патріоти України.

За її словами, Москальов розповів ЗМІ про переслідування. Після цього за ним приїхали силовики, посадили в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку. Дочка чоловіка, Маша, перебуває вдома під наглядом служб опіки. До самого Москальова приїхав адвокат, але його ім'я не розкривається, щоб захистити від можливого тиску.

Зазначається, що Москальов вже двічі отримував штрафи за "дискредитацію" армії через свої пости в соцмережах. Чоловік також скаржився, що на допиті в будівлі ФСБ його побили.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...