Дива не сталося?: "Розширені" переговори Байдена і Путіна тривали менше години

"Расширенные" переговоры Байдена и Путина не продержались и часа: президент США спешно покинул Ла ГранжУ Женеві завершилися перші переговори Джозефа Байдена в якості президента Сполучених Штатів з колегою з РФ Володимиром Путіним. Другий етап зустрічі в розширеному форматі тривав менше години. Про це повідомили журналісти з вілли Ла Гранж, в якій проходить зустріч, передають Патріоти України.

В ході першого етапу в переговорах, крім Байдена і Путіна, брали участь державний секретар США Ентоні Блінкен і міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров. Тривав він близько двох годин, після якого почався розширений формат зустрічі.

До переговорів в другій половині зустрічі приєдналися заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд, посол Америки в РФ Джон Салліван, а також помічник президента з нацбезпеки Ерік Грін. З російського боку там були присутні заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков, посол Анатолій Антонов, помічник Путіна із зовнішньої політики Юрій Ушаков, прес-секретар президента Дмитро Пєсков, а також начальник російського Генштабу Валерій Герасимов. "Куратора" українського напрямку в Кремлі Дмитра Козака, який був у складі російської делегації в Женеві, на цій зустрічі не було.

Експерти вважають, що саме в ході другого етапу переговорів повинна була обговорюватися дуже детально тема України і її війни з РФ. Ймовірно, досягти якихось домовленостей президентам не вдалося. Першим віллу покинув Байден, виїхавши на своєму лімузині. "Переговори пройшли без прориву", - повідомили американські ЗМІ.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: