Дива, та й годі: Голови Адміністрації президента Зеленського немає в списках люстрованих чиновників Мін'юсту України

Сам пан Богдан визнавав, що потрапив під дію закону про люстрацію, хоча вважає це несправедливим. Як його ПІБ зникли з відповідного реєстру Міністерства юстиції - наразі таємниця "за сімома печатками"

Прізвища 42-річного Андрія Богдана, призначеного главою Адміністрації президента Володимира Зеленського, наразі немає в списку колишніх чиновників, які потрапили під дію закону про люстрацію, зазначають Патріоти України. З люстраційним списком можна ознайомитись на сайті Мін'юсту. У Кабміні Миколи Азарова теперішній глава президентської Адміністрації займав посаду уповноваженого уряду з питань антикорупційної політики.

Сам Андрій Богдан визнавав, що таки потрапляв під дію закону про люстрацію. Так, в ефірі 112-Україна він заявив, що це було зроблено несправедливо: «Я закрив одну корупційну схему, яка виводила два мільярди гривень на рік при всіх владах, і автор цієї схеми при Міністерстві юстиції в реєстрах був одним з авторів закону про люстрацію . І так сталося, наші попередники приймали цей закон, саме глава Адміністрації президента і його заступники виведені з-під державної служби. І якщо я можу займати якусь посаду на території України, це або глава АП, або заступники, тому в цьому немає ніякого порушення не норм моралі, ні норм закону».

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...