Диверсія чи незадовільний технічний стан? Зеленського спіткала аварія літака на Харківщині

Володимир Зеленський сів у президентський літак, однак через несправність борт не зміг злетіти.

У Харківській області зламався літак президента України Володимира Зеленського. Інформацію про це підтвердило джерело у Харківській ОДА, передають Патріоти України.

За відомостями джерела, сьогодні, 20 листопада, президент перебував у Харківській області "транзитом". Прямуючи з Луганської області, Зеленський прибув до військового аеродрому в Чугуєві, де на нього чекав "борт №1".

У Чугуєві Зеленський сів у президентський літак, однак через несправність борт не зміг злетіти. Глава держави близько півтори години чекав на те, що літак відремонтують, однак цього не сталося.

Після очікування Зеленському запропонували військовий борт. При цьому глава держави, знервовано висловлюючи побоювання щодо своєї безпеки, відмовився летіти військовим літаком.

Після цього Зеленський на автомобілі вирушив в Міжнародний аеропорт "Харків". У ці хвилини глава держави на шляху до харківського аеропорту. Його літак стоїть поламаний у Чугуєві.

За словами співрозмовника, президент має намір очікувати на свій літак в аеропорту міста Харкова. Інше поінформоване джерело у системі органів безпеки України підтвердило факт поломки літака президента України. За словами цього джерела, подібне трапилося вперше за останні близько 20 років.

UPD (21:06): Джерело в органах безпеки України уточнило, що літак президента зламався в Харкові, а не в Чугуєві.

Джерело: Depo.ua

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...