"Дивіться правді в очі!": Маляр довела до сліз нардепку Совсун, Безугла відреагувала на конфлікт

Народна депутатка Мар’яна Безугла підтримала ексзаступницю міністра оборони України Ганну Маляр, котра днями втрапила у скандал. Під час обговорення питання демобілізації в ефірі одного з телеканалів Маляр довела до сліз свою опонентку – народну депутатку Інну Совсун, чоловік якої зараз на фронті, передають Патріоти України.

Ганна Маляр, зокрема, наполягала, що демобілізація під час воєнного стану геть неможлива, що контрастувало навіть з заявами речника Міноборони, котрий запевняв, що окремий закон обов'язково буде за кілька місяців. Маляр же доводить, що військові, в тім числі й чоловік Інни Совсун, мали б читати Конституцію (!) та знати, що приречені служити до кінця. Після суперечки колеги-депутати, військові та журналісти підтримали Інну Совсун. Натомість Мар’яна Безугла заявила, що не варто хейтити Ганну Маляр, вона начебто сказала істину.

«Щодо хейту Ганна Маляр. Вона сказала правду. Не достатньо «емпатійно», треба було зовсім інакше; але як є. Що мобілізовані мали розуміти, на що йдуть і якщо починається повномасштабна війна, то ніяких термінів мобілізації-демобілізації може не бути до завершення війни (скільки б вона не тривала.-ред)», – написала Безугла.

Безугла також заявила, що чоловік Інни Совсун Олександр Лінчевський – не рядовий піхотинець. Він хірург, тож перебуває не в окопі під ворожими обстрілами, а рятує воїнів в операційній.

Попутно Мар'яна не забула проїхатись по "шоколадних" і зманіпулювала, мовляв раз Совсун не голосувала за законопроект слуг Зеленського про мобілізацію, значить сама проти ротації свого чоловіка.

«Дивіться правді в очі! Якщо ми будемо так хейтити тих, хто говорить правду, нас зжеруть ілюзії», – підсумувала скандальна "служниця".

Ніяк інакше? Група Єрмака-Расмуссена назвала крайню дату вступу України в НАТО

четвер, 16 травень 2024, 6:22

Міжнародна робоча група з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України Єрмака-Расмуссена пропонує встановити чіткі часові межі вступу нашої держави до НАТО. Група підготувала пропозиції, в яких назвала крайню дату вступу України до Північноа...

"Не в останню чергу...": Путін пояснив призначення Білоусова міністром оборони РФ

четвер, 16 травень 2024, 5:58

Російський правитель Володимир Путін пов'язав призначення Андрія Білоусова міністром оборони РФ зі зростанням витрат на військову сферу. Пряма мова: "Новим міністром оборони призначено Білоусова Андрія Ремовича. Пов'язано це не в останню чергу з тим, щ...