Дивна дружба фюрерів заграла новими фарбами: Білоруські винищувачі вночі збивали російські "Шахеди"

Belarus Air Force MiG-29

В ніч на 5 вересня близько 1.00 два ударні дрони "Шахед" залетіли у Гомельську область Білорусі з Чернігівської області. Білоруські військові підняли в небо винищувачі, у Гомельському районі чути вибухи, передають Патріоти України з посиланням на "Беларускі Гаюн"

О 1.30 з аеродрому Барановичі у Білорусі підняли в небо черговий винищувач. У Гомельському районі збивають "Шахеди" - чути вибухи.

Дослівно: "Двічі звуки вибуху чули в Гомельському районі о 01:34 і 01:36. За попередніми даними, люди чують і бачать антидронну роботу в білоруському небі".

Ще деталі: О 2:20 з аеродрому Барановичі піднято другий винищувач ВПС РБ - летить на південний схід.

Відправив бійців на смерть і отримав звання "героя": У Росії плачуться, що їх командир "утилізує" війська Путіна

четвер, 5 вересень 2024, 12:00

У Росії скаржаться на командира Олексія Ксенофонтова, відомого під позивним "Тигр". Він займається "утилізацією" військ кремлівського диктатора, за що отримав звання "героя", передають Патріоти України. Про це повідомляють російські Telegram-канали. Ро...

Ніж у спину! Китай закручує гайки для Кремля - російські компанії скаржаться на нові складнощі

четвер, 5 вересень 2024, 11:56

Російські банки почали вимагати від імпортерів письмові гарантії прийому платежів китайськими банками через ризик вторинних санкцій, що ускладнює міжнародні розрахунки. Понад 98% китайських банків відмовляються приймати платежі з Росії, що ставить росі...