"Дивне призначення у прифронтовій області": Нова заступниця голови Харківської ОВА працювала на Мураєва

Інформація щодо можливої причетності нової заступниці голови ХОВА до політичного проєкту Мураєва обговорювалася від моменту призначення колишньої головної лікарки стоматологічної поліклініки №7. За три тижні харківський журналіст Павло Федосенко оприлюднив доказ цього, зазначають Патріоти України.

"Згідно з реєстром Сlarity Рroject, пані Логвинова була головою Шевченківської районної організації партії "Наші". Так-так, тієї самої забороненої партії колаборанта Євгенія Мураєва. Можна було б припустити, що то якась інша Олена Валентинівна Логвинова, та членом Ради того ж партосередка вказана Юлія Валентинівна Якименко – рідна сестра заступниці голови ХОВА та лікарка в тій самій стоматполіклініці №7", – повідомив Федосенко у Фейсбук.

Як з'ясувалося, офіс Шевченківського районного осередку партії Мураєва у Харкові був зареєстрований за адресою вул. Ахсарова, 1а, кв. 36. До початку 2020 року рівно за цією ж адресою була зареєстрована приватна стоматологічна практика Олени Логвинової. Про це свідчать дані з системи аналітики відкритих даних.

Зв'язок харківського осередку партії "Слуга Народу" із Мураєвим, якого Росія планувала поставити у разі перемоги гауляйтером України, був доведений неодноразово. Зокрема, куратор "харківських слуг", генерал-прикордонник Вадим Слюсарєв та його сім'я фінансувала партію "Наші": тільки у 2018 році вони "влили" у проросійського Мураєва мільйон гривень. Кошти партії Мураєва давав і народний депутат Андрій Одарченко, який обирався до ВР від "СН".

Окрім того, уже під час повномасштабної війни Слюсарєв став власником харківського заводу "Рапід", частину якого вивіз до Угорщини. Цей завод належав сім`ї Мураєвих.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...