Дивно, але не росіянка: Ким виявилась російськомовна жінка, котра брала участь у штурмі Капітолію

Затриманою у США за штурм Капітолію російськомовною жінкою виявилася уродженка Молдови з активною політичною позицією. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на ВuzzFeed News.

Зазначається, що після повідомлень ЗМІ про те, що одному із затриманих під час штурму Капітолію знадобився перекладач на російську, Кремль заявив, що людей із російським громадянством серед порушників не було.

ЗМІ виявили, що затриманою жінкою виявилася уродженка Молдови Христина Малімон. Уточнюється, нібито вона давно живе у США і з Росією її нічого не пов'язує. За інформацією журналістів, на мітинг вона прийшла разом із 28-річною дочкою.

Малімон – віце-голова руху "Молоді республіканці штату Орегон", учасниця право-радикальної організації Turning Point USA і делегат від Республіканської партії округу Малтнома. Повідомляється також, що і Христину, і її доньку Верховний суд після штурму Капітолію звільнив, звелівши їм, однак, залишити штат Вашингтон.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...