Дивно, що Путін приїхав до Байдена вчасно: Президент РФ порушив свою звичку запізнюватися і спантеличив мережу

Президент Росії Володимир Путін вчасно прибув у Женеву на зустріч з главою Білого дому Джо Байденом. На це звернув увагу американський канал СNN. "Це нехарактерно для Путіна, який відомий тим, що постійно запізнювався на подібні заходи", - зазначили американські журналісти, передають Патріоти України.

Деякі експерти вважають, що запізнення є його силовою грою. І ця схема поширювалася і на зустрічі з колишніми американськими президентами.

Наприклад, Путін прибув саміт з попереднім президентом США Дональдом Трампом на 45 хвилин, пізніше, ніж було заплановано. А в 2009 і 2012 роках Путін запізнився приблизно на 40 і 45 хвилин на зустрічі з тодішнім президентом Бараком Обамою.

Глава РФ також змусив канцлера Німеччини Ангелу Меркель та українського експрезидента-втікача Віктора Януковича чекати близько чотирьох годин у 2014 та 2012 роках відповідно. Навіть Папа Римський чекав більше години, поки Путін з’явився у Ватикані в 2015 році.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...