Дивно, що тільки зараз: Екс-канцлера Німеччини хочуть виключити з партії за зв'язки з Путіним

Соціал-демократична партія Німеччини (СДПН), яка очолює коаліційний уряд країни, в четвер, 14 липня, почала офіційне обговорення можливого виключення колишнього канцлера Герхарда Шредера з партії. Причиною стали його тісні зв'язки з президентом РФ Володимиром Путіним, який розв'язав війну в Україні. Про це повідомляє DW, передають Патріоти України.

Судовий розгляд відкрило відділення партії в західному місті Ганновер, але рішення арбітражної комісії, ймовірно, займе кілька тижнів. Представник місцевої партії Крістоф Маттерн заявив, що вони отримали 17 клопотань проти членства Шредера.

За словами високопоставленого члена партії Томаса Кучаті, Шредер "вирішив, що його фінансова і особиста залежність від Путіна важливіші, ніж його прихильність СДПН або спадщина його канцлерства". Зазначається, що Шредер також зможе оскаржити будь-яке рішення проти нього.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...