Дивний вибір мови: Кадиров китайською закликав мусульман повстати проти НАТО (скріншот)

Скандальний очільник Чечні Рамзан Кадиров закликав мусульман об'єднати спільні зусилля проти НАТО. Звернувся до них "дон-дон" китайською. Про це йшлося в його Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Ми закликаємо весь ісламський світ, усіх розсудливих людей об'єднатися спільними зусиллями проти нашого спільного ворога", - написав Кадиров.

©

Ба більше, за китайськими словами Кадирова, НАТО загрожує існуванню всього світу. "Але Росія з усіма західними прогнозами пішла врозріз, кинула виклик цьому злу і впевнено рухається до перемоги. Не дозволяйте НАТО віддавати вам накази, інакше вони скоро прийдуть і розтопчуть вашу батьківщину. Разом із вашими братами встаньте на один фронт", - додав "дон-дон".

"Готові розглянути конкретну пропозицію": Ще одна країна в НАТО назвала умови відправлення військ до України

вівторок, 14 травень 2024, 23:54

Міністр оборони Швеції Пол Йонсон допускає, що Стокгольм може розглянути питання відправлення військ до України, якщо країни-союзники складуть "конкретну пропозицію". Про це йдеться у Breaking Defense із посиланням на слова міністра оборони Швеції, пер...

Помер пропагандист Кремля з телеканалу RT

вівторок, 14 травень 2024, 23:00

У РФ помер 53-річний пропагандист Максим Кононенко. Про це повідомив пропагандистський телеканал RT з посиланням на дружину Кононенка, передають Патріоти України. Як зазначає російська Медуза, Кононенко в останні роки писав для сайту RT, а також для ро...