Дивний збіг: У одного з фігурантів справи про "хабар століття" виявили коронавірус

Юрист сказав, що через коронавірус у фігуранта справи багато хто під загрозою зараження.

У одного з підозрюваних у справі про хабар на 6 мільйонів доларів нібито виявили коронавірус. Про це повідомляє "Судовий репортер", передають Патріоти України.

"Мені достеменно відомо, що третього фігуранта, за яким буде надалі розглядатися питання щодо запобіжного заходу ... Він не був поміщений в умови ізолятора тимчасового утримання, так як виявлено COVID-19 ...За матеріалами кримінального провадження, було спілкування між Ільяшенком і третім фігурантом. Можливо, зараз ми всі перебуваємо в стані, що можемо захворіти на цю хворобу ...", - цитує видання адвоката іншого підозрюваного, Миколи Ільяшенка, на засіданні Вищого антикорупційного суду про обрання йому запобіжного заходу.

На його думку, домашня обсервация шляхом цілодобового домашнього арешту дозволить пройти відповідне обстеження за 14 діб.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...