Дивись, Москво! У Чорному морі вишикувалась ескадра військових кораблів України та НАТО

З'явилося видовищні кадри тренувань спільної ескадри військових кораблів-учасників міжнародних навчань Сі Бриз-2019 (Sea Breeze-2019). Відеоролик з навчань оприлюднила Телерадіостудія Бриз МО України, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що під час другої практичної фази навчань Сі Бриз - 2019 в морі вишикувалась ескадра військових кораблів-учасників маневрів та провела тренування типу ФОТЕКС . До масштабних тренувань у морі, окрім кораблів, також була залучена авіація ВМС ЗС України та ВМС США.

Нагадаємо, цього року у міжнародних командно-штабних навчаннях Sea Breeze-2019 беруть участь майже 3 тисячі військових із 19 країн. 900 військових представляють Україну. В тренуваннях залучено близько 30 кораблів та 30 літаків. Навчання проходять з 1 по 12 липня ц.р. на півдні України у чотири етапи. Основні зусилля під час тренувань спрямовуються на відпрацювання контролю та захисту морських комунікацій, а також важливої берегової інфраструктури.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...