Дизайнери, менеджерка та інженер: Поліція встановила особи загиблих внаслідок ракетного удару РФ у Харкові

Внаслідок російського удару по Харкову 20 березня загинули два дизайнери підприємства, яке займалося виготовленням вивісок. Поліція встановила особи чотирьох загиблих, дані щодо п’ятої жертви ще уточнюють. Про це повідомив начальник слідчого управління головного управління Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов у четвер, 21 березня, передають Патріоти України.

За словами Болвінова, двом загиблим дизайнерам було 51 та 42 роки. Вони загинули у вогні на п’ятому поверсі будівлі, куди влучила російська ракета. Також слідчі встановили особи двох загиблих жінок. Одна працювала бухгалтеркою на підприємстві, яке виготовляло електрообладнання. Жінці було 56 років. Іншій загиблій було 54 роки, вона була менеджеркою зі збуту. Її зразки ДНК співпали зі зразками її доньки.

Як додав Болвінов, п’ята жертва ракетного удару окупантів — колега менеджерки зі збуту. Він працював головним інженером. Дані остаточно не підтверджені, але слідчі впевнені, що п’ятим загиблим є саме він. «Ми точно знаємо, що цей чоловік перебував всередині під час удару. Другий день він не виходить на зв’язок. Вже завтра, після досліджень та аналізів зможемо точно сказати, що саме він є п’ятою жертвою воєнного злочину росіян», — йдеться у повідомленні.

"До сакральних дат прив'язуватися не будемо": ГУР Міноборони обіцяє нові "сюрпризи" для росіян

четвер, 9 травень 2024, 22:00

"Головне управління розвідки і загалом українські Сили оборони та безпеки на відміну від ворога не займаються якимись магічними датами і прив'язкою до якихось пропагандистських подій. Ворог має постійно бути в напрузі і розуміти, що поки триває геноцид...

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.