Джемілєв розповів про своє ставлення до Зеленського та його команди

Лідер кримськотатарського народу розповів, що залишатиметься в конструктивній опозиції до нового президента.

Мустафа Джемілєв. Фото: LIGA.net.

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв найближчим часом планує зустрітися з новим президентом. Він зазначив, що Меджліс кримськотатарського народу залишиться в опозиції до нової влади та президентської партії "Слуга народу", повідомляють Патріоти України.

"У нас немає якоїсь алергії до цієї партії. Говорячи про конструктивну опозицію, ми чітко сказали, що не будемо радіти провалам нового президента. Будемо намагатися допомогти тримати курс на євроатлантичну інтеграцію, щоб тема деокупації Криму була постійною. Якщо вони цього суворо дотримуватимуться, то ми не опозиція, а союзники", – сказав Джемілєв.

Він сподівається, що під час зустрічі зможуть дійти до консенсусу. "В оточенні Володимира Зеленського кілька різних груп. Дехто каже, що без кримських татар ніяк, а інші кажуть, що ми противники, що нічого спільного не може бути. Я думаю, що найближчим часом у нас відбудеться зустріч і ми розставимо всі крапки над "і", – зазначив Джемілєв.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...