Джо та Джилл Байден стали першою парою США: Як виглядають і чим займаються діти новообраного президента Америки (фото)

20 січня у Вашингтоні відбулася інавгурація новообраного президента США, демократа Джо Байдена, який став 46-м главою Білого дому. Увага світової громадськості прикута не тільки до нового лідера держави, а й до першої леді Джилл Байден, а також до його дітей та онуків, передають Патріоти України.

У Джо та Джилл Байден троє дітей: сини Бо (нині покійний) та Хантер (обидва від першого шлюбу Байдена з Нейлією Байден) і їх спільна дочка Ешлі.

Ешлі Байден з братами Бо і ХантеромФото: pinterest.com

У Джо Байден також була ще одна дочка. 18 грудня 1972 року перша дружина Байдена Нейлія вирушила з синами та однорічною дочкою Наомі обирати різдвяну ялинку, але з цієї поїздки так і не повернулася. Вона потрапила в автокатастрофу, в якій вижили тільки сини.

Через три роки Байден зустрів свою майбутню дружину Джилл, яка потоваришувала з його дітьми від першого шлюбу та виховала їх як своїх.

Джо і Джилл Байден, Хантер, Ешлі і БоФото: pinterest.com

Бо Байден

Старший син Джо Байдена (1969-2015) пішов шляхом батька: отримав юридичну освіту, з 1995 по 2004 рік працював юристом в Міністерстві юстиції США. Крім того, він був тимчасовим консультантом в управлінні розвитку політики та обвинувачем в офісі прокурора США. З 2007 по 2015 рік обіймав посаду генерального прокурора штату Делавер.

Був членом Національної гвардії штату Делавер з 2003 року, в 2008-2009 роках служив в Іраку, мав звання майора.

Бо БайденФото: pinterest.com

У 2013 році йому діагностували онкологічне захворювання - гліобластому (пухлину головного мозку). Незважаючи на всі зусилля та лікування, він помер 30 травня 2015 року.

У Бо залишилися двоє дітей: дочка Наталі Байден та син Роберт Хантер Байден II.

Бо БайденФото: pinterest.com

Хантер Байден

Молодший син Джо Байдена Хантер народився 4 лютого 1970 року.

Він був повною протилежністю своєму старшому братові - якщо Бо завжди і в усьому намагався дотримуватися правил, то Хантер, навпаки, був поціновувачем різних пустощів.

Хантер отримав ступінь бакалавра в Джорджтаунському університеті, потім продовжив освіту в школі права Єльського університету, де отримав ступінь доктора юриспруденції. Працював консультантом в банківській організації - менш ніж через два роки Хантер став старшим віце-президентом компанії.

Джо Байден і його син ХантерФото: pinterest.com

Також він працював в адміністрації Білла Клінтона, входив до ради директорів великих корпорацій.

На початку 2000-х у Хантера почалися проблеми з алкоголем, неодноразово повідомлялося, що він вживав наркотики, а також потрапляв у секс-скандали.

Хантер БайденФото: pinterest.com

Першою дружиною Хантера була Кетлін Хантер, з якою вони прожили в шлюбі з 1993 по 2017 рік. У цьому шлюбі народилися три дочки: Наомі, Фіннеган та Мейзі.

Хантер Байден з дочкамиФото: pinterest.com

Другою дружиною Хантера в 2019 році стала Мелісса Коен, режисер з Південної Африки, нещодавно у них народився син Бо.

Хантер Байден з дружиною та сином БоФото: gettyimages

Ешлі Байден

8 червня 1981 року у Джо та Джилл Байден народилася спільна дочка Ешлі. З дитинства вона була активісткою: коли дівчинка навчалася у початковій школі, вона виявила, що косметична компанія Bonne Bell тестує свою продукцію на тваринах. Вона написала листа в компанію з проханням змінити свою політику щодо тестування на тваринах.

У Тулейнском університеті Байден вивчала культурну антропологію. Працювала офіціанткою в піцерії і соцпрацівником.

Джилл і Ешлі БайденФото: pinterest.com

У 2010 році вона почала зустрічатися з Говардом Крейном - пластичним хірургом і отоларингологом, а в 2012 році вийшла за нього заміж. Дітей у пари поки що немає.

Ешлі Байден з батьками і чоловікомФото: pinterest.com

З 2014 по 2019 рік вона займала пост виконавчого директора Делаверского Центру Правосуддя. До своєї адміністративної ролі в центрі вона працювала у Делаверському департаменті обслуговування дітей, молоді та їх сімей.

Ешлі Байден з чоловікомФото: pinterest.com

У 2017 році Ешлі Байден запустила Livelihood Collection - бренд етичного модного одягу.

Ешлі БайденФото: pinterest.com

Діти і онуки Байдена дуже дружні, навіть під час пандемії коронавірусу вони не переставали спілкуватися за допомогою засобів зв'язку і підтримувати дідуся у передвиборній гонці.

А 20 січня всі сімейство з'явилося на інавгурації Байдена в Вашингтоні.

Джо та Джилл з сином Хантером і дочкою ЕшліФото: gettyimages

Джо та Джилл Байден з дітьми й внукамиФото: gettyimages

Джо та Джилл Байден з родиноюФото: gettyimages

Джо та Джилл Байден з онуком БоФото: gettyimages

Джерело: Апостроф

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...