Джонсон знайшов нову роботу: Ким працюватиме експрем'єр Британії

Експрем'єр Великої Британії і ексдепутат Палати громад Борис Джонсон відтепер працюватиме у сфері журналістики. Про це повідомляє Politico Europe.

Як пише видання, Джонсон писатиме щотижневу колонку для видання Daily Mail. Ймовірно, що таємничий "ерудований новий колумніст", який з’явився на першій шпальті п'ятничного випуску газети, вказує на Джонсона.

Ба більше, за написання колонки Джонсон отримуватиме "шестизначну суму".

"Написання колонок для Mail стане першою регулярною журналістською роботою Джонсона після того, як він пішов з Daily Telegraph у 2019 році", - зазначає видання.

Попри це, редактори Mail, можливо, не в захваті від новини про свого нового зіркового колумніста, оскільки колишні колеги Джонсона згадують про проблеми у спільній роботі.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...