Розгнівана Мар’яна Безугла викликає Бутусова до ТСК через публікацію утаємничених "слугами" свідчень Бурби по "вагнергейту"

Голова Тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради з розслідування справи про ПВК «Вагнера» Мар’яна Безугла викликає журналіста Юрія Бутусова на заслуховування у зв’язку з "неправдивою інформацією" про засідання ТСК. Про це Безугла повідомила у Facebook, зазначають Патріоти України.

“«Генерал» Бутусов написав свою версію, що вчора говорив на засіданні ТСК В.Бурба. Інформація не відповідає дійсності. Джерело вказується, як «за даними джерел ЦЕНЗОР.НЕТ» … Були присутні члени ТСК і В.Бурба.Це єдині джерела інформації, про те, що було вчора. Засідання «грифоване». Підпадає під Закон про держтаємницю. Це кримінальна відповідальність”, – стверджує служниця Зеленського, котру звинувачують у приховуванні фактів від опозиції і відбілюванні Банкової у зливі розвідінформації Кремлю.

Безугла заявила, що викликає Бутусова на заслуховування, час і місце йому повідомлять.

“Хто він, свідок, інструмент чи свідомий агент російської спецоперації з дезінформації в Україні? Будемо розбиратися”, – зазначила депутат.

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...