"Е*ашу всех, мне пох*й вообще: гражданских, не гражданских": Окупант похвалився дружині звірствами (аудіо)

Служба безпеки України в чергове отримала підтвердження вбивств російськими окупантами мирних українців завдяки перехопленій розмові. СБУ вдалося перехопити розмову російського військового з дружиною, передають Патріоти України.

У пресслужбі СБУ повідомили, що на відео голос російського загарбника, який перебував на Харківщині. Це вкотре свідчить про те, що росіяни вчиняли звірства не тільки на Київщині, але й в інших регіонах України.

Кровожерливий окупант заявив, що їх загін називають "головорізами". Він розповів, що "зачищає" підвали, кидаючи гранати без попередження. "Ми зачищаємо підвали, знаєш як? Не питаємо, хто там, а гранати кидаємо, пох*й взагалі. У нас загін називається загін самогубців, загін головорізів", – сказав російський загарбник у розмові з дружиною.

Ймовірно, в жінки ще залишилася маленька крихта розуму й вона спробувала висловити протест, але швидко скорилася поглядам свого чоловіка-вбивці. Окупант "заспокоїв" дружину, заявивши, що це звичайна практика. Втім, жінці достатньо зайти в інтернет, щоб зрозуміти, що її чоловік скоює воєнні злочини.

Верх цинізму росіян полягає в тому, що окупант переказує дружині, як з іншого підрозділу глумилися і зґвалтували жінку. Щодо своїх "досягнень", то військовий з Росії розповів про катування беззахисних людей. "Я тут творю взагалі. Є*ашу всіх, мені пох*й взагалі: цивільних, не цивільних. Я можу просто взяти ніж, вуха відрізати", – сказав росіянин.

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...

"Завдання полягає в пропорційному розподілі сил": Навіть зі зброєю від США потрібен час на стабілізацію фронту, - Коваленко

середа, 24 квітень 2024, 15:39

Відновлення поставок американської зброї дасть змогу ЗСУ стабілізувати лінію фронту і накопичити ресурси для нової спроби великого контрнаступу. Таку думку "Фокусу" висловив воєнний експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко...