Ефектне видовище: Бійці 92-ї бригади знищили БТР окупантів на Луганщині (відео)

Бійці 92-ї окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка та добровольчого підрозділу "Хартія" знищили бронетранспортер російських окупантів у Луганській області. Відповідне відео опубліковано в офіційному Telegram-каналі "Хартії", передають Патріоти України.

"Професійна робота артилерії 92-ї бригади та добровольчого підрозділу "Хартія" на Сватівському напрямку в Луганській області", — зазначили у підрозділі.

Коли саме бійці знищили російський БТР, не повідомляється. На опублікованому відео видно, що снігу немає, але це вже осінь або початок зими. Російський БТР стояв поміж будинків.

Снаряд українських захисників прямо влучає у БТР загарбників. Після влучання бронетранспортер займається.


"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...