Ефектне видовище: Українські бійці знайшли позиції окупантів на Донбасі і завдали по них удару (відео)

У російських найманців не вийшло безкарно порушувати перемир'я.
Позиції окупантів знайшли та знищили. Фото: скріншот з відео.

У мережі з’явилося відео, на якому видно, як українські бійці на Донбасі стріляють ракетами по позиціях бойовиків. Ролик з’явився на сторінці волонтера Юрія Мисягіна 18 серпня у Facebook, передають Патріоти України.

“Якщо високо сидіти і добре замаскуватися, то, напевно, може здатися, що це абсолютно безпечно. І “тебе” ніхто не бачить, не може виявити і не може “дістати”. Сиди собі на висоті, спокійно обстрілюй укропів, не дотримуйся перемир’я” – пише Мисягін під відео.

За його словами, українські бійці знайшли дві ворожі позиції. Ту, що ліворуч, видно не дуже чітко, але вона проглядається. Він наголосив, що воїни зробили все тихо і спокійно.

“Поставили поруч дві триноги. Встановили на них ПТУРи. Прицілилися і майже одночасно випустили “пташок”. І в кінці чути слово “Є” – додав волонтер.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...